lf_logo.png

Tervetuloa Yrityksestä Juridiset palvelut Yhteystiedot
ruotsi.png ruotsi.png

3688.jpg img_8252_fixad.jpg

- Palvelut kokemuksella ja ammattitaidolla

Haparanda Juridiska Byrå on perustettu 1959. Toimistomme on vanhin Haaparannan kaupungissa ja koko Torniojokilaaksossa. Palvelemme asiakkaitamme oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa sekä suomeksi että ruotsiksi.

 

Toimistoa on vuodesta 1986 johtanut juristi Peter Salenvall. Hän on suorittanut oikeustieteen maisterin (OTM- LLM) loppututkinnon sekä Ruotsissa että Suomessa. Toimialueena ovat molemmat maat. Ammatillinen asianajo ja asiakasystävällisyys

ovat tavaramerkkimme. Toimeksiannot hoidamme ripeästi ja luottamuksella.

 

Lupalakimies

1.1.2014 lähtien Suomessa oikeudenkäyntiasiamiehenä tai -avustajana yleisissä tuomioistuimissa saa toimia ainoastaan asianajaja, julkinen oikeusavustaja tai luvan saanut lakimies. Peter Salenvall on luvan saanut lakimies. Hän voi näin ollen jatkossakin avustaa toimiston asiakkaita kaikissa Suomen ja tietysti Ruotsin tuomioistuimissa.

 

Julkinen rekisteri

Luvan saaneen lakimiehen löydät Valtioneuvoston,

Oikeudenkäyntiavustaja luettelosta:

Haku tapahtuu etu- ja sukunimen perusteella.

 

Tapaohjeistus

Luvan saaneet lakimiehet noudattavat tehtävissään säädettyjä ammattieettisiä tapaohjeita, jotka vastaavat sisällöltään asianajajien tapaohjeistusta.

Tehtäviä harjoittavalla lakimiehellä tulee olla toiminnassaan riittävä

vastuuvakuutus varallisuusvahinkojen osalta.

 

Valvonta

Luvan saaneiden lakimiesten toimintaa valvoo Oikeuskanslerin lisäksi Asianajajaliiton yhteydessä toimiva valvontalautakunta ja Oikeudenkäyntiavustajalautakunta.

Haparanda Juridiska Byrå - Stationsgatan 32 - 953 32 HAPARANDA - Telefon: + 46 922-120 75 - E-post: juristhuset@hotmail.com